Diensten

Van Vloerrenovatie tot Gevelreiniging

Vloerrenovatie & onderhoud

Sinds april 1983 is StaGo de vloerspecialist in Zeeland en omgeving voor vloerrenovatie en onderhoud van o.a. linoleum, marmoleum, pvc, rubber, kunststof en steen.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van vloeren op alle gebieden. Zowel voor tandarts-, huisarts- en fysiopraktijk, maar ook voor instellingen, bedrijven, gemeenten, overheid en semi-overheid zijn wij veelvuldig aan het werk. Daar waar anderen stoppen of opgeven, zullen wij jouw vloer grondig inspecteren én reinigen.

  • Vloerspecialist Zeeland
  • Vloerspecialist Zeeland
  • Vloerreiniging Zeeland
  • vloer van de klas opgeknapt door vloer specialist.jpg
  • een matte vloer in een appartement.jpg

En meer

Oppervlakte behandeling

Van kunststof, aluminium, steen, kunstwerken, eigenlijk bijna alle ondergronden. Die een bescherming nodig hebben tegen graffiti, zure regen, smog en andere invloeden van buitenaf. Het anti slip maken van vloeren.

Schoonmaak

Voor zowel reguliere- als opleveringsschoonmaak ben je bij StaGo aan het juiste adres. Ook kunnen wij u helpen bij uitval van uw werkster, met een  tijdelijk vervanging.

Glasbewassing

Zijn de ruiten van jouw huis of bedrijf (vaak) vervuild? Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van glas in alle soorten en maten!

Stoomreiniging

Met onze stoomreiniging technieken kunnen we o.a. tapijt, meubels en sanitair reinigen.

Hogedrukreiniging

Voor hardnekkige vervuiling van damwand, gevels, bestrating en het verwijderen van graffiti is hogedrukreiniging dé effectieve methode.

Meer weten?

Naast bovenstaande diensten doen wij nog veel meer! Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

    adminDiensten