Diensten

Van Vloerrenovatie tot Gevelreiniging

Vloerrenovatie & onderhoud

Sinds januari 1982 is StaGo de vloerspecialist in Zeeland en omgeving voor vloerrenovatie en onderhoud van o.a. linoleum, marmoleum, pvc, rubber, kunststof en steen.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van vloeren op alle gebieden. Zowel voor tandarts-, huisarts- en fysiopraktijk, maar ook voor instellingen, bedrijven, gemeenten, overheid en semi-overheid zijn wij veelvuldig aan het werk. Daar waar anderen stoppen of opgeven, zullen wij jouw vloer grondig inspecteren én reinigen.

  • Vloerrenovatie Zeeland

En meer

Facilitair

Vanuit onze facilitaire dienstverlening verzorgen we alles binnen jouw bedrijf van het onderhouden en schoonmaken van kantoren tot het beheren van de voorraad.

Schoonmaak

Voor zowel reguliere- als opleveringsschoonmaak ben je bij StaGo aan het juiste adres. Ook kunnen wij een tijdelijk vervangend werkster verzorgen.

Glasbewassing

Zij de ruiten van jouw huis of bedrijf (vaak) vervuild? Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van glas in alle soorten en maten!

Stoomreiniging

Met onze stoomreiniging technieken kunnen we o.a. tapijt, meubels, sanitair, zonwering reinigen maar bijvoorbeeld ook auto’s ontstickeren!

Hogedrukreiniging

Voor hardnekkige vervuiling van gevels & bestrating is hogedrukreiniging dé effectieve methode voor vuil verwijdering!

Meer weten?

Naast bovenstaande diensten doen wij nog veel meer! Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

    adminDiensten