Kantoor laten schoonmaken Zeeland

Dé specialist in kantoorschoonmaak in Zeeland & omstreken

Kantoor laten schoonmaken in Zeeland

Een kantoor is vaak de eerste indruk die je maakt op nieuwe en bestaande klanten. Het is daarom uiterst belangrijk om een schoon en goed verzorgt kantoor te hebben. Niet alleen voor je klanten maar ook voor het personeel is het om voor professioneel kantoorschoonmaak in Zeeland te kiezen!

Kantoor schoonmaak op maat

Wanneer u kiest voor Stago Cleaning Service voor het laten schoonmaken van uw kantoor in Zeeland dan kiest u voor een professionele en ervaren aanpak. Wij zijn sinds 1982 de specialist in schoonmaak in Zeeland en omstreken. Zowel voor instellingen als bedrijven gaan wij door waar anderen ophouden! Voor het kantoor laten schoonmaken in Zeeland voor uw bedrijf maken we dan ook graag een pakket op maat. Zo kunnen we bijvoorbeeld vaste wekelijkse of maandelijkse afspraken maken of kunt u ook gewoon eens in de zoveel tijd een grondige schoonmaak laten doen van uw kantoor. Wij stemmen onze werkwijze graag af op uw wensen!

Kantoor Schoonmaak Specialisten

Sinds 1983 is StaGo de specialist op het gebied van vloeronderhoud in kantoorschoonmaak in Zeeland en omgeving.

Wij werken voor zowel tandarts-, huisarts- en fysiopraktijken, maar ook voor instellingen, bedrijven, gemeenten, overheid en semi-overheid zijn wij veelvuldig aan het werk. Daar waar anderen stoppen of opgeven, zullen wij jouw kantoor grondig schoonmaken in Zeeland!

Meer weten? Bekijk bijvoorbeeld eens onze projecten of lees meer over ons op de website!

Kantoorschoonmaak en meer!

Oppervlakte behandeling

Kunststof, aluminium, steen, kunstwerken, eigenlijk bijna alle ondergronden. Die een bescherming nodig hebben tegen graffiti, zure regen, smog en andere invloeden van buitenaf.

Schoonmaak

Voor zowel reguliere- als opleveringsschoonmaak ben je bij StaGo aan het juiste adres. Ook kunnen wij een tijdelijk vervangend werkster verzorgen.

Glasbewassing

Zij de ruiten van jouw huis of bedrijf (vaak) vervuild? Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van glas in alle soorten en maten!

Stoomreiniging

Met onze stoomreiniging technieken kunnen we o.a. tapijt, meubels, sanitair, zonwering reinigen maar bijvoorbeeld ook auto’s ontstickeren!

Hogedrukreiniging

Voor hardnekkige vervuiling van gevels & bestrating is hogedrukreiniging dé effectieve methode voor vuil verwijdering!

Meer weten over Kantoorschoonmaak Zeeland?

Wil jij binnenkort je kantoor laten schoonmaken in Zeeland? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om eens kennis te maken en om meer te weten over de mogelijkheden. We vertellen je graag meer!

    adminKantoor laten schoonmaken Zeeland