Over Jan Staal

06-21804472

Sinds april 1983 ben ik , Jan Staal,  gespecialiseerd in vloerrenovatie en onderhoud van o.a. linoleum, marmoleum, pvc, rubber, kunststof en stenen vloeren.

Het belangrijkste voor mij is een goede relatie met u als klant en een heldere communicatie. Als Zeeuws bedrijf draaien we nergens omheen, daar waar anderen stoppen of opgeven ga ik door. Wat bij u vuil is maken we schoon, is het niet linksom  dan rechtsom.

Omdat ik samenwerk met een aantal bedrijven, haal ik alles uit de schoonmaak kast om u te helpen met de beste oplossing. We doen altijd ons best om al onze klanten, zowel instellingen als bedrijven, constant tevreden te maken. Zo zijn wij in de loop der jaren naast vloerrenovatie in Zeeland steeds meer gaan uitbreiden om meer klanten te helpen met het oplossen van  hun schoonmaak problemen. Van tapijtreiniging tot reguliere schoonmaak, en het reinigen en behandelen van bijna iedere ondergrond

Schoonmaken is een vak, uitgevoerd door mensen die een naam hebben zoals u en ik. Respecteer deze mensen die ervoor zorgen dat u in een schone en hygiënische omgeving kan werken.

Bent u op zoek naar een no nonsens schoonmaakbedrijf ? bel mij of stuur een bericht via whatsapp of de contact pagina

Meer dan zomaar schoonmaak

Wij zijn niet zomaar een schoonmaak bedrijf dat ophoud en vasthoud aan specifieke specialismen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor oppervlakte behandeling van bijna alle ondergronden, reguliere & opleverlings schoonmaak, glasbewassing, verschillende soorten stoomreinigingen en hoge drukreiniging van gevels en bestrating!

adminOver Jan Staal