Sinds april 1983 ben ik , Jan Staal,  gespecialiseerd in vloerrenovatie en onderhoud van o.a. linoleum, marmoleum, pvc, rubber, kunststof en stenen vloeren.

Het belangrijkste voor mij is een goede relatie en een heldere communicatie met u als klant. Ik draai nergens omheen en geef je een eerlijk advies, daar waar anderen stoppen of opgeven ga ik door. Ik haal alles uit de schoonmaak kast om uw schoonmaak probleem op te lossen Wat bij u vuil is maak ik schoon, is het niet linksom  dan rechtsom.

Ik doe altijd mijn best om al mijn klanten, zowel instellingen als bedrijven, te helpen met de meest milieu vriendelijke oplossing voor een goed schoonmaak resultaat.

Zo ben ik in de loop der jaren naast vloerrenovatie in Zeeland steeds meer gaan uitbreiden om meer klanten te helpen met het oplossen van  hun schoonmaak problemen. Van tapijtreiniging tot reguliere schoonmaak, en het specialistisch reinigen en behandelen van bijna iedere ondergrond

Schoonmaken is een vak, uitgevoerd door mensen die een naam hebben zoals u en ik. Respecteer deze mensen, die ervoor zorgen dat u in een schone en hygiënische omgeving kan werken.

Bent u op zoek naar een no nonsens schoonmaakbedrijf ? bel mij of stuur een bericht via whatsapp of de contact pagina

Meer dan zomaar schoonmaak

Wij zijn niet zomaar een schoonmaak bedrijf dat ophoud en vasthoud aan specifieke specialismen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor oppervlakte behandeling van bijna alle ondergronden, reguliere & opleverlings schoonmaak, glasbewassing, verschillende soorten stoomreinigingen en hoge drukreiniging van gevels en bestrating!

adminOver mij