Over ons

06-21804472

Sinds Januari 1982 zijn wij gespecialiseerd in vloerrenovatie in Zeeland en onderhoud van o.a. linoleum, marmoleum, pvc, rubber, kunststof en steen. Daar waar anderen stoppen of opgeven gaan wij door met grondig inspecteren en reinigen.

We doen altijd ons best om al onze klanten, zowel instellingen als bedrijven, constant tevreden te maken. Zo zijn wij in de loop der jaren naast vloerrenovatie in Zeeland steeds meer gaan uitbreiden om meer problemen te verhelpen, voornamelijk in de schoonmaak. Tegenwoordig bieden wij naast vloerrenovatie ook verschillende schoonmaakdiensten Van tapijtreiniging tot reguliere schoonmaak en oppervlakte behandelingen van bijna iedere ondergrond

Meer dan zomaar schoonmaak

Wij zijn niet zomaar een schoonmaak bedrijf dat ophoud en vasthoud aan specifieke specialismen. Bij ons kunt u onder andere terecht voor oppervlakte behandeling van bijna alle ondergronden, reguliere & opleverlings schoonmaak, glasbewassing, verschillende soorten stoomreinigingen en hoge drukreiniging van gevels en bestrating!

adminOver Ons