Specialistische Vloerrenovatie en Schoonmaak

Service voor het succesvol oplossen van je schoonmaak problemen

Vloerrenovatie & onderhoud

Sinds april 1983 is StaGo de probleem oplosser in de schoonmaak voor Zeeland en omgeving. Voor vloerrenovatie en onderhoud van o.a. linoleum, marmoleum, pvc, rubber, kunststof en natuursteen. Maar ook het reinigen van tapijt en het antislip maken van vloeren kan door mij worden gedaan. Verweerde kunststof, aluminium kozijnen en garage deuren worden weer als nieuw. Het reinigen en beschermen van een vervuilde gevel of zwaar verweerd glas. Een anti grafity coating aanbrengen is geen probleem

Wij zijn  de probleem oplosser voor de  tandarts-, huisarts- en fysiopraktijk, maar ook voor instellingen, bedrijven, gemeenten, overheid en semi-overheid zijn wij veelvuldig aan het werk. Daar waar anderen stoppen of opgeven, blijven wij zoeken naar de beste oplossing voor jou probleem

 • Vloerspecialist Zeeland
 • Vloerspecialist Zeeland
 • grindvloer gereinigd
 • antieke plavuizen.jpg
 • reinigen gymvloer
 • kantoortapijt gereinigd.jpg
 • Vloerreiniging Zeeland
 • vloer van de klas opgeknapt door vloer specialist.jpg
 • een matte vloer in een appartement.jpg

En meer

Specialistische reiniging

Het specialistisch reinigen van kunststof, aluminium, roestvrij staal, steen, glas, kunstwerken, eigenlijk bijna alle ondergronden. Die we reinigen en bescherming tegen graffiti, zure regen, smog en andere invloeden van buitenaf.

Schoonmaak

Voor zowel reguliere- als opleveringsschoonmaak ben je bij StaGo aan het juiste adres. Ook kunnen wij u helpen bij uitval van uw werkster, met een  tijdelijk vervanging.

Glasbewassing

Zijn de ruiten van jouw huis of bedrijf (vaak) vervuild? Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van glas in alle soorten en maten!

Tapijtreiniging

We kunnen op verschillende manieren de vlekken in je tapijt verwijderen. Ook je kantoor of winkel tapijt is voor mij een uitdaging.

Hogedrukreinigen

Voor hardnekkige vervuiling van damwand, gevels, bestrating en het verwijderen van graffiti is hogedrukreiniging dé effectieve methode.

Meer weten?

Naast bovenstaande diensten doen wij nog veel meer! Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

  adminSpecialistische vloerrenovatie en Schoonmaak