Vloeronderhoud Middelburg

Al meer dan 40 jaar voor de speciale reiniging, vloerrenovatie, vloeronderhoud en vloerreiniging

Bent u opzoek naar een expert op het gebied van vloeronderhoud in Middelburg en omgeving? Dan bent u bij mij aan het juiste adres  Ik help je met  de beste oplossing zodat je vloer weer past  bij de uitstraling van je bedrijf.

Sinds 1983 help ik bedrijven, zorg en medische instellingen, gemeenten, overheid en semi-overheid, maar ook tandartsen, huisartsen en fysiopraktijken met de beste oplossingen voor het vloeronderhoud, de vloerenovatie en vloerreiniging.

Vloerrenovatie

Is je vloerbedekking van linoleum, marmoleum, rubber, epoxy, keramiek, natuursteen of tapijt? En je krijgt het niet meer goed schoon. Of de bescherming is door slijtage verminderd, wat de levensduur van uw vloer kan verkorten. Dan is het verstandig om deze te laten renoveren Met een polymeer beschermlaag of een permanente coating met of zonder ral kleur. Voor en uitstraling die past bij de vloer en het interieur. Er zijn verschillende  mogelijkheden om je vloer te renoveren Ook het antislip maken van je vloer is geen probleem. Ik zoek altijd naar de beste en milieu vriendelijkste oplossing voor je vloer

Vloerreinigng

Linoleum reiniging, kunststof reiniging, tapijt reiniging eigenlijk bijna alle vloeren behalve parket. Voor het reinigen van diverse vloeren gebruiken ik producten die weinig of geen schadelijke gevolgen hebben voor het milieu. Na het reinigen kan de vloer bijvoorbeeld stof en vloeistof dicht gemaakt worden of ik kan een beschermlaag aanbrengen zoals bij het renoveren van je vloer

Vloeronderhoud

Met milieu vriendelijke producten je vloer onderhouden, om daarmee de levensduur van je vloer te verlengen. Je hebt niet voor niets geinvesteerd in het renoveren of reinigen van je vloer. Met een goed onderhoudsplan, goed advies en begeleiding voor je eigen personeel kan het niet meer mis gaan. Is dat teveel rompslomp, ik kan het onderhoud één of meerdere keren per jaar uitvoeren.

  • Ramen gereinigd met kalkaanslag
  • reinigen gymvloer
  • linoleum vloer met een bloem met donker en licht gele bladeren

Schoonmaak tips

Meer weten over vloeronderhoud in Middelburg?

Naast vloeronderhoud in Middelburg kun je bij ons ook voor andere diensten terecht. Naast vloerreiniging en vloerrenovatie zijn wij ook gespecialiseerd in schoonmaak werkzaamheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

    adminVloeronderhoud Middelburg