Vloeronderhoud Zuid Holland

Specialist in vloeronderhoud, van vloerreiniging tot vloerrenovatie.

Vloeronderhoud & renovatie in Zuid Holland

Bent u opzoek naar een expert op het gebied van vloeronderhoud in Zuid Holland of omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben passie voor vloeren, van vloerrenovatie tot compleet vloeronderhoud. Of het nou is voor bedrijven in Zuid Holland of particulieren, wij zijn u graag van dienst.

Door zelf uw vloer goed te onderhouden kunt u binnen uw huishouden of uw bedrijf grotendeels van vloerslijtage en problemen al voorkomen. Maar na de loop van de tijd kan het toch voorkomen dat het verouderen van de vloer zichtbaar is. Op dat moment komt Stago Cleaning Service als geroepen! Wij kunnen vanaf dat moment uw vloeronderhoud in Zuid Holland en omstreken overnemen, of het nu gaat om behandelen, oliën, lakken, wij zijn van alle markten thuis!

Wij stemmen onze werkwijze geheel af op uw wensen en komen dan ook graag de situatie bekijken om hierbij een gepaste, geheel vrijblijvende prijsopgave op te stellen. Vervolgens zullen we in overleg de vloeronderhoud werkzaamheden bij u in Zuid Holland verrichten!

Meer weten over Stago Cleaning Service? Bekijk eens onze projecten of lees meer op de over ons pagina.

 • Vloerspecialist Zeeland
 • Vloerspecialist Zeeland
 • grindvloer gereinigd
 • antieke plavuizen.jpg
 • reinigen gymvloer
 • kantoortapijt gereinigd.jpg
 • Vloerreiniging Zeeland
 • vloer van de klas opgeknapt door vloer specialist.jpg
 • een matte vloer in een appartement.jpg

Vloeronderhoud Specialisten

Sinds 1983 is StaGo de specialist op het gebied van vloeronderhoud in Zuid Holland en omgeving voor o.a. linoleum, marmoleum, pvc, rubber, kunststof en steen.

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van vloeren op alle gebieden. Zowel voor tandarts-, huisarts- en fysiopraktijk, maar ook voor particulieren, bedrijven, gemeenten, overheid en semi-overheid zijn wij veelvuldig aan het werk. Daar waar anderen stoppen of opgeven, zullen wij jouw vloer grondig inspecteren én reinigen.

Overige Werkzaamheden in Zuid Holland

Specialistische reiniging

Kunststof, aluminium, steen, kunstwerken, eigenlijk bijna alle ondergronden. Die een bescherming nodig hebben tegen graffiti, zure regen, smog en andere invloeden van buitenaf.

Schoonmaak

Voor zowel reguliere- als opleveringsschoonmaak ben je bij StaGo aan het juiste adres. Ook kunnen wij een tijdelijk vervangend werkster verzorgen.

Glasbewassing

Zij de ruiten van jouw huis of bedrijf (vaak) vervuild? Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van glas in alle soorten en maten!

Tapijtreiniging

We kunnen op verschillende manieren de vlekken in je tapijt verwijderen. Ook je kantoor of winkel tapijt is voor mij een uitdaging.

Hogedrukreiniging

Voor hardnekkige vervuiling van gevels & bestrating is hogedrukreiniging dé effectieve methode voor vuil verwijdering!

Meer weten over vloeronderhoud in Zuid Holland?

Naast vloeronderhoud in Zuid Holland kun je bij ons ook voor andere diensten terecht. Naast vloerreiniging en vloerrenovatie zijn wij ook gespecialiseerd in schoonmaak werkzaamheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

  adminVloeronderhoud Zuid Holland