Een linoleum vloer in de was zetten

Een linoleum vloer in de was zetten is voor de meeste mensen niet makkelijk.

Heeft u prive een linoleum of marmoleum vloer ?

een  twee kleurige linoleum vloer in de matte was gezet.
linoleum-onderhoud

HET IN DE WAS ZETTEN IS VOORLOPIG NIET NODIG . Is het na een aantal jaren echt nodig, dan is het om zonder kennis, een vloer in de was zetten geen goed idee.

linoleumvloer aan het schoonmaken
linoleum-schoonmaken-en-onderhouden-5-tips

De volgende uitleg om een linoleum vloer in de was zetten is voor de zakelijke markt.

Bijna iedere vloer linoleum, pvc, natuursteen, hout, beton of een epoxy vloer kan worden beschermt. Er zijn verschillende producten die een vloer voldoende beschermen, vernis, zachte was, polymeer was of een permanente coating

Renovatie van een linoleum vloer

Het renoveren van een vloer in de zakelijke markt is niet overal hetzelfde. Het regelmatig onderhoud en het soort bedrijf speelt een grote rol, in de staat van de vloer.

Wat voor bescherming wil de klant en wat is het beste. Een glans, zijde glans of een matte polymeer. Of een permanente transparante coating in glans, mat of een coating in iedere RAL kleur.

Wat is het voor een bedrijf? Is het een bedrijf met veel zand en roest of is het een kantoor. Een zachte polymeer met veel zand op de vloer, bijv. scholen, niet verstandig.

Marmoleum met permanente vloercoating
permanente-vloercoating

Voor we gaan beginnen met schuren kijken we eerst wat en hoeveel er nog op de vloer zit. Dan ga ik de vloer chemievrij strippen met speciale schijven.

Daarna wordt de vloer gespoeld met schoon koud water. Als de vloer droog is gaan we de vloer beschermen met een sealer en een aantal polymeer lagen of een permanente coating. De levensduur van de linoleum vloer is behoorlijk verlengt en het schoonmaken is nu een stuk eenvoudiger.

Linoleum onderhoud

HET VOORKOMEN krassen met een droogloop mat die lang genoeg is. De stoelen en tafel poten beschermen met passende doppen. Klik op het onderstaande logo om te bestellen en je krijgt gelijk 5% korting

DAGELIJKS OF WEKELIJKS handmatig dweilen of met een schrobzuig machine ( afhankelijk van de m2 ) met een dweilwas die bij de beschermlaag hoort.

PERIODIEK ONDERHOUD jaarlijkse of meerdere keren per jaar hangt af wat voor een soort bedrijf het is. Met periodiek onderhoud is het renoveren van de vloer verleden tijd.

Jan StaalEen linoleum vloer in de was zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *